Home
Szigetkerülés - újratöltve PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Orova Vince   
2016. július 13. szerda, 17:06

Csepel-sziget kerülő 2 napos teljesítménytúra szerveződik, bátor, vállalkozó szellemű evezősök csatlakozását várjuk!


A legutóbbi, kétszer egy fős kajakos szigetkerülés sikerén és tapasztalatain felbuzdulva nyilvános, túrakenus szigetkerülést tervezünk a július 23-24-i hétvégére.
Utazási költség nincs, az ellátás önellátó. A túra az egyesület tagjai részére díjmentes, külső résztvevőknek csak a kenuk bérlését kell megtéríteniük.
Bővebb információk kattintás után!

 

 

Találkozó július 23-án szombaton reggel 8 órakor a csónakháznál.
A kenuk beosztásának egyeztetése és a felszerelések kiosztása után indulás a nagy kalandra túrakenukkal megközelítőleg 9 órakor.

 

Délután 15 óráig meg kell tennünk 22 km-t, amikor is a Kvassay-zsilipen áthaladva ki érünk a Dunára. Bár ott a sodrás nagy segítségünkre szolgál, az tervezett útvonal hossza is ehhez igazodik!
Útközben élő hajózási szabályzat és áramlástan oktatásban részesítjük a résztvevőket, miközben mindenki a saját maga által hozott kekszeket majszolja.
Este sötétedéskor nomád táborhelyen sátorverés, majd önálló vacsora után megérdemelt és jóleső alvás következik.

 

Vasárnap reggeli ébresztő és közös kávézás után gyors táborbontás majd vízre szállás vár a kalandorokra, hogy a 11 órai zsilipet elérjük Tasson.
Utána már csak az RSD-n vár ránk 35 km evezés, rövid strandolás, ebédszünet, majd az út végén a könnyes szemű hozzátartozók.

 

Nem zsákbamacska, teljesíthető de nagyon fárasztó túra. A résztvevők jutalma a kaland, az élmény, és a méltán kiérdemelt elismerés!

 

Figyelem! A túrát az időjárás és a zsilipek műszaki állapota, valamit a Duna vízállásának függvényében tartjuk meg, akár az indulás előtti napon is lemondhatjuk!

Jelentkezési határidő:
2016. július 21, Orova Vince túravezetőnél a 30/4112157 telefonszámon vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen.

Minden jelentkező részletes felszerelési és csomagolási javaslatot kap.

Kalandra fel!

 

Módosítás dátuma: 2016. július 13. szerda, 17:52
 
s
© 2008 1270 sz. Nautilus Vízicsapat Dunavarsány | Joomla Template by vonfio.de
Hirdetés
Copyright © 2019 1270 sz. Nautilus Vízicsapat Dunavarsány. Minden jog fenntartva.
A Joomla! a GNU/GPL licenc alatt kiadott szabad szoftver.
Fordította a Magyar Joomla! Felhasználók Nemzetközi Egyesülete

Increase your website traffic with Attracta.com